fbpx
Pároknak

Pároknak

Emberi kapcsolatok hálójában létezünk, személyiségünk másokon keresztül alakul ki és fejlődik folyamatosan. De kapcsolataink félelmetesek is, mert konfliktusosak. 

A párunkkal és a családunkkal megélt kapcsolataink az elsődlegesek és legfontosabbak, és a legjobb helyen jársz, ha ezeken szeretnél javítani.

Ha a témád a párkapcsolatod hiánya vagy az abban megjelenő konfliktusok, háromszögek, függőségek, esetleg családi problémák, nehézségek a gyerekekkel vagy a kamaszokkal, akkor szeretettel várlak.

Akkor is szeretettel várlak, ha házasság előtt állsz, és szeretnéd a partneredet és kettősötöket jobban megismerni, a kötődést köztetek elmélyíteni.

Mikor ajánlom?

Ha nem diagnosztizáltak nálad mentális zavart, megbetegedést és nem állsz gyógyszeres pszichoterápiás kezelés alatt. Azaz, ha lelkileg egészséges vagy, ám aktuálisan nehéz helyzetbe jutottál, vagy célod az önismereted mélyítése, a személyiségfejlesztés vagy a konfliktuskezelés. Nem foglalkozom pszichoterápiával és gyógyítással, hanem az élethelyzeted és a kapcsolataid javításával. 

Mi a család-rendszer terápia?

“A család-rendszer terápiát  azokban az esetekben ajánljuk,

 • amikor egy tünet mögött a család működésének zavara sejlik,
 • amikor váratlan, nehéz helyzetek teremtődtek a családban,  és jó lenne valahonnan erőt meríteni,
 • amikor minden megy a maga útján, de mégis nehéz az új életfeladatot teljesíteni, pl gyereket közösségbe engedni, anyának munkát kezdeni, apának pénzt keresni, otthon is lenni…, 
 • amikor a pár intim kapcsolatában zavar támad, megváltoztak igényeik, eltávolodtak egymástól, különböző megoldhatatlannak tűnő szituációk merültek fel stb.,
 • akkor is ajánljuk, ha csak egyéni segítségkérés lehetséges, de a terápiás folyamat a kapcsolódási rendszerre irányul.”*

Itt olvashatsz bővebben arról, hogy hogyan hat a családterápia.

Árak 

 • 25 000 Ft. / 1.5 óra — személyesen vagy online (kéthetente javasolt).

Bejelentkezés 


  *Forrás: https://www.csaladrendszerterapia.hu/

  Kérdésed van?

   EnglishHungarian