fbpx
Konfliktusrendező mediáció

Konfliktusrendező mediáció

Amit emberi kapcsolat idézett elő egykor, azt emberi kapcsolat hozhatja helyre.” Luborsky

Vannak olyan helyzetek, amikor nem szeretnénk megszakítani a kapcsolatot valakivel, akivel éppen nehéz nekünk. Valamilyen módon összefonódik az életünk, például rokonok, munkatársak vagy üzleti partnerek vagyunk, ezért fontos lenne, hogy a kapcsolatunk javuljon, hogy ez a közeg olyan támogató legyen, amilyen hivatott lenni. A kommunikáció viszont elakadt, lehet, hogy már nagyon régen, sőt, lehet akár kifejezetten ellenséges is a hangulat.

Ebből az állapotból képes kimozdítani akár egy egyalkalmas (2 órás) mediációs ülés is!

Amennyiben mindketten egyetértetek abban, hogy a mediáció hasznos lenne nektek, jöhettek rögtön közös alkalomra. Ez 2 órás, de ha nem születik megegyezés az alkalom végén, úgy újabb 2 órás ülést kérhettek.

Ha csak az egyik fél látja ennek fontosságát, szívesen megkeresem telefonon a másik felet, közvetítve neki az első fél mediációra való igényét. Ez esetben – igény esetén – 1-1 órás külön konzultáció előzheti meg a közös alkalmat.

A mediáció minden esetben pártatlan és transzparens, itt valami más történik, mint ami egyébként szokott: alkalom nyílik az eltérő igények kifejezésére, meghallgatására és vita helyett a megoldásfókuszú rendezésére!

Kiknek ajánlom?

 • családtagoknak
 • barátoknak
 • munkatársaknak
 • üzlettársaknak

Mi a mediáció?

A mediáció (magyarul közvetítés) egy speciális konfliktusmegelőző, -kezelő módszer és folyamat, amelynek lényege, hogy a két vagy több fél vitájában, a konfliktusban állók beleegyezésével egy semleges, harmadik fél (mediátor) jár közben.

A mediátor segít tisztázni a konfliktus természetét és olyan megoldást találni, amely az érintettek számára kielégítő, sőt nem ritkán kifejezetten örömteli.*

Bejelentkezés

Vagy kérj időpontot itt:


  * https://hu.wikipedia.org/wiki/Mediáció

  Képek: Chagall, La Vie.

  0
  KOSÁR / YOUR CART
  • No products in the cart.