fbpx
Külső-belső átalakulás nőknek

Külső-belső átalakulás nőknek

Ruzsa Magdi — nemzetközi szinten elismert — divattervező barátnőmnek az a véleménye, hogy annak, hogy egy nő magányos, gyakran az az oka, hogy nem tudja, mit kellene magából láttatnia, ezért vagy túl sokat vagy túl keveset mutat.

Márpedig a belsőhöz a külső visz el, először arra kapunk visszajelzést.

Megtalálni önmagunkat azt jelenti, hogy szembenézünk egy csomó félelmünkkel, gyakran valami életünket megváltoztató rettenettel, és nem akarunk ezentúl elbújni. Lehet, hogy ehhez segítségre van szükségünk, mert a védekezésünk eredményeképp a jelen pillanatban azt érezzük, nincs is bennünk semmi nőies.

Magdi látja azt a nőt, akit mi nem látunk magunkban, legalábbis, ami a külsőt illeti. A konzultációk során lassan kibontja, a felszínre hozza őt, és ha igény van, további lehetőségeket biztosít — ruhát készít, fodrászt, sminkest hív, fotózást, filmezést biztosít, vagy átnézi a gardróbodat és elkísér vásárolni.

Én pedig végigkísérem a folyamatot, és együtt megbírkózunk a felmerülő és a nőiséggel kapcsolatos érzéseiddel, a múltbeli negatív tapasztalataiddal és a pártalálás körüli vagy a párkapcsolatodon belüli problémáiddal.

Árak 

  • 90 000 Ft. / 6 alkalom — 3-3 x1 órás konzultáció Magdival és velem.

Bejelentkezés


    0
    KOSÁR / YOUR CART
    • No products in the cart.