InstructorOrsolya Koncz
TypeOnline Course
Student Enrolled3
Price17000 Ft.8900 Ft.
Buy Now

Kedves Egyedülálló,

 

Valamiért nincs most párkapcsolatod, és az életedben elérkeztél ide, ehhez a kurzushoz, hogy ránézz a helyzetedre. 

Hogy közelebbről megismerkedj önmagaddal és ráláss, miért és hogyan alakult eddig az életed úgy, ahogy. Ez egy nem könnyű, de egyben csodálatos utazás, amely nem ígéri neked azt, hogy a kurzus befejeztével megtalálod a párodat, de az biztos, hogy sokkal pontosabban fogod tudni, hogy miért alakult így az életed eddig, hogy ki vagy, mik az igényeid és mi az, amit valójában szeretnél. Tanulsz majd a saját gyerekkorodból, a szüleidtől és más ősöktől, feltérképezed a jelenlegi kapcsolataidat és megismerkedsz a saját elképzeléseiddel, a vágyaiddal és a határaiddal. 

 

Amikor ezt követően majd egy új kapcsolatba lépsz, biztosabb leszel önmagadban és jobb lesz a képességed az egyeztetésre. Amíg pedig ez várat magára, reményeink szerint addig is nagyobb lesz benned az önszeretet és az önelfogadás, és a képesség a kifelé fordulásra.

 

Legyél a kurzus ideje alatt nagyon kíméletes, gyengéd és szeretettel teli magaddal. Ha pedig elakadsz vagy különösen nagy nehézséget tapasztalsz, írj nekünk az alábbi email címek valamelyikére. 

Javaslom, hogy vezess végig naplót, ne csak a feladatok elvégzése miatt, hanem hogy lejegyezhesd a folyamat alatti egyéb gondolataidat és álmaidat is. Ez egyrészt később nagy érték lesz a számodra, másrészt segíti a tisztánlátásodat, az önmunkádat, ha szavakba öntöd az érzéseidet és a gondolataidat.

 

A feladatokkal, ha éppen ráérsz, haladhatsz naponta vagy párnaponta, esetleg hetente, de lehetőleg az elején döntsd ezt el, és aztán tartsd meg az elhatározásod. Minden nap szánj rá 1-2 órát. De ha nem tudsz mindenre válaszolni, ne törődj vele, ezek a kérdések tovább fognak dolgozni benned.

Ha úgy érzed, nem megy egyedül, keress meg időpontért, és folytathatjuk élőben!

 

Vegyél egy mély levegőt és indulj el ezen a csodálatos úton az önmagaddal és aztán a másokkal való találkozás felé!

 

Szeretettel, Koncz Orsolya

Section 1Kurzus
Lecture 11. Nap — kérdőív
Lecture 22. Nap — szociális háló, jelen
Lecture 33. Nap — szociális háló, gyerekkor
Lecture 44. Nap — családfa
Lecture 55. Nap — gyerekkor
Lecture 66. Nap — kamaszkor
Lecture 77. Nap — az első párkapcsolatok
Lecture 88. Nap — veszteségek és nyereségek
Lecture 99. Nap — tánc
Lecture 1010. Nap — megküzdési stratégiák
Lecture 1111. Nap — határok
Lecture 1212. Nap — intimitás
Lecture 1313. Nap — festés
Lecture 1414. Nap — visszatekintés
Section 2Búcsú